Tuesday, April 28, 2009

Ylläri postissa

Tänään töistä palattuani odotti kotona mukava yllätys. Salainen blogiystäväni oli muistanut minua paketilla!! Olen niin malttamaton, että avasin paketin ennen kuin tajusin, että siitähän olisi voinut napata kuvan.

Paketti paljastui maukkaaksi. Posti oli kiikuttanut minulle pussillisen salmiakkiakarkkeja, pussillisen lakritsikarkkeja, kaksi patukkaa Fazerin uutta exclusive -suklaat, kynsilakan ja ihanan kaulakorun!
Vasta kuvia koneelle ladatessa huomasin, että unohdin kynsilakan kuvasta. Pääsette ihailemaan sitä sitten kynsissä. Kaulakoru on todella sievä ja juuri tuon tyyppisiä monikerroksellisia olen katsellut kaupoissa. Kiitos siis salaiselle blogiystävälleni, yllätys oli oikein mieluisa!

Eilen töistä soitettiin ja vaihdoin tämän viikon iltamoderoinnit aamuvuoroon uutistoimituksessa. Tänä aamuna kaduin päätöstäni, sillä hyppääminen illasta aamuun on aina hiukan nihkeää, kun unta ei kuitenkaan saa säädylliseen aikaan.

Sain kuin sainkin itseni kammettua ylös. Ulkona odotti yllätys, nimittäin aika sakea sumu. Tuli ikävä viime viikon aurinkoisia aamuja.

Lauantaina olimme Tyypin kanssa maakuntamatkalla Liminganlahden lintutornilla. Menimme paikalle bussilla, joka sekin oli aika hauskaa. Harmiksi emme paljon lintuja nähneet. Kuoveja ja lokkeja (Tyyppi tunnisti, en minä. Paitsi lokin.)

Jostain syystä olin ehkä eniten mielissäni pitkospuista.

Lintutornin portaat olivat tosi jyrkät.

Meri oli vielä paikoittain aika jäässä ja sen läheisyydessä olikin huomattavasti kylmempää kuin muualla.

Eväät maistuvat parhaalta ulkoilmassa. Voin myös hyvällä omatunnolla suositella kaikille ruispaahtoleipiä, joiden välissä on maapähkinävoita ja vuohenjuustoa!
Naapuripyödässä syötiin vastakäristettyjä makkaroita.


Tapahtui jännä ilmiö, kun kävelimme tuonne bongausmökkiin: yht'äkkiä tuntui aivan selvästi, että ilma muuttui kylmemmäksi. Raja oli kuin seinä, siitä pitkinkin sitten kävellä useamman kerran ohitse.

3 comments:

Anna Vee said...

Minä tykkään sumusta, mutta ymmärrettävästi kaupungissa se ei ole ehkä ihan yhtä kaunis kokemus, kuin maaseudun peltoaavalla. Ja tuo emalimuki sydämineen on muuten todella herttainen!! :)

Nuori Nainen said...

Minustakin sumu on kaunis, jopa kaupungissa. Mutta sellaisina aamuina kun odottaa aurinkoa ja kevättä kuin kuuta nousevaa, niin se on vähän pettymys ;)

Emalimuki on Tyypin peruja. Ainoa huono puoli on hyvä lämmönjähtavuus, joka tekee kahvasta tosi kuuman..

Anna Vee said...

Joo, se kahva on vaarallinen! Itselläni on peruspunainen emalimotti, ja olen sillä polttanut näppini useammin kuin kerran. Täytynee virkata sellainen "coffee mug cozy" - viimein käy järkeen niistä saatava hyöty, aiemmin tuhahtelin moisille turhakkeille...