Tuesday, April 21, 2009

Varis varis näytä poikasesi

Varis muhi melkein koko päivän pesässään. Pienten varistenpoikasten bongaaminen ei tunnu enää mahdottomalta. (Jos rehellisiä ollaan, niin mulla ei oo kyllä aavistustakaan mihin aikaan vuodesta varikset, tai linnut noin yleensäkään munii/munat kuoriutuu.)


Olen käyttänyt nyt parina päivänä kevättakkia, jonka ostin viime kuussa Tornion Gina Tricotista. Ainoa ongelma on tuuli, joka iskee päin kasvoja kun pääsee ulos. Silloin huomaan, että takki on vielä liian ohut. Blaaahh. Haluaisin jo käyttää kaikkia ihania kevyitä kevätvaatteita.

Takki: Gina Tricot
Leggarit: Vero Moda
Kengät: Valtterin kirppari
Laukku: Dakine

Kuurupiiloa parvekkeelle.

Lauantaina kävin paraskaverin kanssa kaupungilla citileideilemässä ja ostin tämän Nümphin mekkkosen. Onni oli myötä, sillä vuokrasopimuksen loppumisen vuoksi aleita pitävästä Jim&Jillistä tämä lähti -40% alennuksella, kun Vimassa siitä olisi pitänyt maksaa melkein tuplat enemmän.

Parvekkeelta näkyy vastapäisen talon sisäpihalle. Puistola on mielestäni yksi Oulun kauneimmista taloista. Saa nähdä millainen ravintola siihen aukeaa.

Verenpainetta täytyy nyt mitata kotona päivittäin ja muutaman viikon päästä on tapaaminen, jossa tulokset puretaan. Paineet eivät ole enää yhtä korkeat kuin sunnuntaina, mutta edelleen koholla. Mietin, ettää miten ikinä saan mitattua ns. normi paineet, kun joka kerta jännitän mittausta ja jännittäminen luonnollisesti kohottaa verenpainetta...

1 comment:

Anonymous said...

Kiva tuo ostamasi mekko. :) Vaaleanpunainen talokin on hieno. Harmi, ettei enää juurikaan osata käyttää värejä kerrostaloissa.