Monday, April 13, 2009

Sohvalla makaa eikä muuta voi

Viime viikko meni tuollaista pötkylää paijatessa, kun kevätflunssa pääsi häneen iskemään. Ehdin jo olla mielissäni, että säästyin siltä, mutta mutta, tuli nuolaistua liian aikaisin. Yritin muka töihinkin mennä, mutta lähettivät sieltä kotia.


Hyvä niin, sillä kuume nousee ja olo on ankea. Näissä vetimissä kipuillaan sohvan nurkassa. Onneksi tyypin elokuva-arsenaali tuo hieman ajanvietettä ja sisältöä flunssailuun.


Tunika/mekko: Lindex
Legginsit: Only
Säärystimet: Bianco Footwear



Lisähelpotusta tuo sarvikuono, jonka sain äidiltäni, kun isäni (jolle kannu oli ostettu) ei uskonut moiseen hippeilyyn. Viime kesän allergioihin nenäkannu toi suuren helpotuksen. Nytkin suolavesi avaa nenää edes hiukan.

Kyseessä on siis kannu, josta kaadetaan suolavettä sieraimesta toiseen. Kannu on alunperin intiasta kotoisin, jossa joogit ovat käyttäneet sitä osana henkilökohtaista hygieniaa iät ja ajat. Nyt länsimaisetkin lääkärit tunnustavat kannun hyödyn mm. poskinontelotulehdusten ehkäisyssä. Kun kannun toimintaperiaate tulee tutuksi on sen käyttö nopeaa ja hyödyllistä.

Lisäpirteyttä tuo äidiltä pääsiäislahjaksi saatu tomaattipensas.

Eilen oli veljenpoikani ristiäiset. Olen nyt viisinkertainen täti ja ensimmäistä kertaa sisarlastenkatraaseen syntyi poika. Saa nähdä miten pikkumies pitää tulevaisuudessa pintansa nelipäisen tyttöjoukon keskellä. Sen verran tarmokasta hameväkeä tuntuu nuo pikkulikat olevan.

1 comment:

Kati said...

Pelkään tuota nenäkannua.. :-/