Tuesday, April 14, 2009

Hah, nauran päin naamaasi kevätflunssa

Eilinen ilta meni palellessa, nenän niistämisessä, sohvalla maatessa ja elokuvia katsellessa. Nukkumaan mennessä otin särkylääkkeen ja pim! aamulla nenä vuoti kahta kauheammin, mutta olo oli pirteä, eikä kuumeillusta/lämpöilystä ollut tietoakaan.

Tästä ihmeparannuksesta riehaantuneena kävin Tyypin kanssa Pikku Thaissa lounaalla ja ostamassa kaksi uutta ihanan omenanvihreää Kartio-lasia. Illaksi pyöräytin itseni töihin ja täällä ei mitään sen kummempaa. (Mitä nyt Kärpät-Jyp -peli kerää keskustelijoilta erityisen värikkäitä kommentteja, joten saa olla tarkkana.)
Eväskarkit meinaavat huveta liian nopeaa. Ihmekö tuo, kun huomenna karkkeilu loppuu taas hetkeksi.

Paita:Trafaluc/ Vårbergin kirppikseltä Tukholmasta
Farkkulegginsit: Vero Moda
Koru: Rissarossi, joululahja veljenvaimolta

Jo kolmas päivän asu. Tuntuu hiukan hölmöltä, kun en ole tottunut, mutta koen, että koska olen mukana SBY:ssä, on näilläkin ainakin toistaiseksi paikkansa tässä blogissa.

PS: En ole raskaana, vaikka kuva ja mummo kaupassa muuta väittäisivätkin. Mummosta lisää myöhemmin.

1 comment:

Anonymous said...

Kiva asu. :) Etkä sinä tuossa raskaanaolevalta näytä. Tiedän kyllä tunteen, kun viikonloppuna hampurilaisaterian jälkeen mallailin uusia legginsejä ja kauhistelin turvonnutta mahaa. Naureskelin puoliskolle, että jokohan siellä potkii. xD

Kaveria oli kuulemma kerran ulkomaanmatkalla tullut joku vieras onnittelemaan tulevasta vauvasta. Eikä tosiaan ollut raskaana. :D Veli taas teki kerran jollekin itse tämän virheen ja sai kovin kylmää kohtelua sen jälkeen.