Saturday, April 11, 2009

6vk. 3pv. 82 min.

Niin kauan kesti minun herkkupaastoni. Iltavuorosta kotiuduttuani ja McFeast-hampurilaisen ilman pihviä puperrettuani upotin hampaani ensin Duello suklaalakuun. Sitten pieneen ruohomunaan. Sitten Van Sloten lakritseihin. Sitten viinietikkasipseihin. Sitten Fazerin pääsiäispatukkaan.

Sitten tulikin ihan öklö ja huono olo ja piti mennä nukkumaan. Mutta n. sen 10 min. mitä mättäys kesti seurana oli parhaista parhain: vanhoja akun taskupokkareita. En varmaan koskaan kyllästy saamaan suuren suurta nautintoa sarjakuvista ja karkista. Niiden kombinaatio vaan on niin ihanaa!

Huomista odottelevat minun tipu- ja Tyypin Star Wars-muna.







Tässä ensimmäinen päivän asuni. Hih, aika jännää! Tämä on kyllä itse asiassa eilisen päivän asu, jolloin nökötin töissä iltavuorossa, kun kaikki muut viettivät pitkää perjantaita hauskasti, kivasti ja rennosti.


Tunika: H&M
Koru: Snö (Tyypiltä joululahjaksi)

Tänään vuorossa perinteinen koko perheen pääsiäispäivällinen. Mukavaa kun kerrankin paikalla on kaikki ja onhan se aika huimaa, että siitä joukosta tulee 13:päinen porukka. Ääntä on luvassa varsinkin mini-osastolta, johon kuuluu 4 pikkuneitiä ja 1 kk. ikäinen pikkujätkä, joka muuten kastetaan huomenna.

Ihanaa pääsiäistä kaikille!
Nauttikaa kiirettömyydestä ja yhdessäolosta.

2 comments:

Duussi said...

Hihii, onnea ekalle päivän asulle! :) Kiva mekko!

Pääsiäinen on mitä parhainta aikaa herkkulakkoilun lopettamiseen - omakin ikuisuusprojekti-karkkilakkoni on katkolla ihan suklaamunien takia. :) Herkullista & muutenkin mukavaa pääsiäisen jatkoa!

Nuori Nainen said...

Kiitoksia ;)

Oikein ihanaa pääsiäisen loppumetrejä myös sinne. Kyllähän pääsiäinen on sen verran maukas juhla, että silloin on ihan hyvä pitää pieni välipaussi..