Friday, November 7, 2008

Miksi se ei koskaan muista?

-Niin, meekkö nyt kaheksitoista töihin?

-En, kun vasta yheksi.

- No, sullahan on aikaa. Hoitaisitko sen vessan?

-No sen tai tiskauksen, en ehdi molempia.

-No, mielummin se vessa.

-Ok, hei hei

-Moi.

Ja mitä olettaa taloudessaa asuva nainen? Että se ”vessan hoitaminen” pitää sisällään keskustellun suht tukkeutuneiden viemäreiden avaamisen, lattiakaivosuodattimen asentamisen SEKÄ vessan (joka on kuin koiranoksennus) siivoamisen. Syyt oletukseen ovat:

-Tiskiä h i r v i t t ä v ä määrä. Jos verrataan tiskausta ja ”vessan hoitamista”, olettaa nainen, että toiminnoissa kestää yhtä kauan. Pelkkä lattiakaivosuodattimen asentamiseen ja viemäreiden putsaamiseen ei mene yhtä kauan kuin tiskaamiseen.

-Kun kerta olet siellä vessassa ja putsaat niitä viemäreitä, huomaat ympärilläsi vallitsevan siivottomuuden ja jo ollessasi työn touhussa, hoidat samalla koko siivouksen.

Ja miten käy.

Taloudessa asuva nainen tulee väsyneenä töistä ja löytää, kyllä, lattiakaivosuodattimen asennettuna, mutta vessan yhtä siivottomana kuin aina ennen. Samoin jo noin kahden kuukauden ajan pyydetyt taulut nojailevat edelleen tyynen rauhallisina seinää vasten. Sillä JOSTAIN SYYSTÄ taloudessa asuva mies ei ole muistanut tänäkään aamuna ripustaa niitä seinälle.

Yhtä lailla kun voi olla huomaamatta vessan siivoamistarpeen (vaikka siellä suorittaa eräänlaisia siivoustoimenpiteitä) voi näköjään unohtaa lattialla makailevat taulut (vaikka ne näkee siinä päivittäin).

Huoh!

Taidan jälleen jättää mandariininkuoria lojumaan ympäriinsä, kun ei täällä kerta muutkaan petraa.

No comments: