Wednesday, November 12, 2008

Tyhmä!

Olen ärtynyt ja kärttyisä. Itselleni. Mämmäilyt työasioissa harmittaa. Vaikka sitä kuinka koettaisi olla tarkka ja tarkistaa, tarkistaa ja tarkistaa, niin sitten se vasta ärsyttääkin, kun oman mämmäilyn takia tulee virheitä. Hävettää.

Sen lisäksi olen kärsimätön ja hätäinen, koska odotan tietoa eräästä valinnasta. Haluaisin kovasti saada paikan, mutta se ei taida auttaa, että sähköpostin tarkistaa 10 kertaa päivässä? Silti vastaus ei taida sähköpostiin kilahtaa sen nopeampaa. Mutta entä jos haluaa tosi paljon? Eikö se haluaminen voisi nopeuttaa asiaa?

Muuten täällä Oulussa on märkää ja mustaa. En panisi pahitteeksi jos joku yht’äkkiä tarjoaisi mulle matkan aurinkoon. Ihan kaikki kävis. Vaikka Mallorca, tai Lanzarote. Tai joku toinen märkä ja musta kaupunki, vaikka Pariisi tai Köpis.

Jostain syystä kuuntelin eilen Youtubesta Mariah Careyn joululauluja. En kyllä ymmärrä miksi, sillä en ole koskaan Careysta välittänyt. En edes silloin, kun kaikki muut kolmannella luokalla halus a i n a musiikintunnilla laulaa Heron tai Älä mee:n.

No comments: