Wednesday, November 12, 2008

Missä olet Aurinko? Kaipaan sinua.

Kaipaan aurinkoa. Täällä on nyt ollut varmasti viisi päivää auringotonta. Mahdollisesti seitsemän. Viime viikon perjantaista ja lauantaista ei ole selkeää muistikuvaa. Lauantaina ei ainakaan satanut. Koko ajan on synkeää. Minulle kelpaisi vaikka vain ihan pienikin palanen aurinkoa, hetkinen, vaikka viisi minuuttia. Se varmasti auttaisi edes vähän.

Tämä viikko on taas viimeinen töissä, mutta mitä luultavammin työsopimusta jatketaan taas. Tää on niin pätkää. Vaikkakin (tähän asti) jatkuvaa pätkää. Se on tosi stressaavaa. Mitään ei voi suunnitella, koska ei voi olla varma, että jos sitten onkin töitä tai ei ole rahaa, koska ei ole töitä.

Tyypillä , jolla on kolme, eiku neljä, työtä (suurensaksalaisenelektroniikkafirman varasto-/asiakaspalvelu henkilö, toimistosiivooja, sisäänpistäjä sekä elokuvakriitikko!), on kauheassa kiireessä, eikä hirveästi olla ehditty näkemään. Mitään töistä ei ole niin paljon, että se yksinään riittäisi, joten täytyy haalia kaikista kokoon vähäsen. Jos sunnuntaina ehdittäisi halailemaan, niin olisin tyytyväinen.

Huomenna kaksi ystävää kylään ja pitsailun jälkeen keikalle. Rok Rok.

No comments: