Tuesday, April 12, 2011

Sitä samaa rataa

Arki on ilta- tai aamuvuoroa. Tai arkivapaata. Arki on siitä riippuen joko väsynyttä tai todella väsynyttä heräämistä. Aamupissalla käyntiä. Pökkyröintiä pitkin keittiötä. Suihkua. Hampaitten pesua. Meikkaamista. Aamiaista tai aamiaisen mukaan tekemistä. Pyöräilyä. Tietokonetta. Naputtelua. Puheluita poliisille ja palokunnalle. Lukijakommenttien moderointia. Teetä. Kahvia. Lounasta. Sisu-pastilleja. Jumppaa. Suihkua. Kokkaamista. Sohvalla makaamista. Pussailua. Höpöttelyä.

Toisinaan kiukuttelua, tiuskimista, pääkipua. Unettomuutta, itkuisuutta, väsymystä ja mahakipua. Epäreiluutta, pyykkäämistä, siivoamista sekä hiljaisuutta. Sotkua, likaisia vaatteita, hakemattomia pyykkejä, täysiä roskiksia, viemättömiä palautuspulloja.

Aina musiikkia, radiota, ilta- ja lähtöpusuja, yövesilasi, facebookkia, lukemista ja keskiviikkoisin Aku-Ankka sekä herkkuleipä!

Arki on sitä, mikä saa vapaan ja viikonlopun tuntumaan huikealta. Arkea on nyt jatkunut vähän liian pitkään. Tulisi jo pian syksy ja vapaan kirjoittajan arki. Se taitaa olla vallan toisenlainen. Siinä taitaa olla vähemmän loppuunpolttamista?!

Päivä 12: Arkeni

No comments: