Monday, January 31, 2011

Kevät tulee, olen varma

Eilen tapahtui jotain Ihmeellistä.

Nimittäin, kun heräsin, paistoi ulkona aurinko! En edes muista milloin olisin viimeksi nähnyt auringonvaloa. Se oli ihanaa!

Muutenkin eilen oli kivaa. Käytiin ystävän kanssa kakkukahveilla ja katselin elokuvia. Ai niin, ja ostin uuden Muumi-seinäkalenterin. Se on sievä.

Kävin eilen myös combatissa, joka oli tämmöiselle semi(lopettavalle)tupakoitsija aivan liian raskas. Sykkeet huiteli koko ajan jossain 175-183 välillä. Eikä ihmekkään, että puolentunnin jälkeen oli pakko tehdä puolessa tahdissa muihin verrattuna. Meinasi tulla tunnin jälkeen armoton pääkipu, mutta join vettä ja maitoa (jonka olen lukenut olevan paras palautusjuoma) kuin heikkopäinen, joten selvisin pienellä jomotuksella.

Juuri ystävän kanssa puhuttiin, ettei tuommoisessa ole mitään järkeä, mutta minkäs se tämmöinen rapakuntoinen itselleen voi, kun alussa luulee jaksavansa, ja jo kahden biisin jälkeen totuus iskee kasvoille, mutta silti yrittää hillua mukana, kun ei kehtaa olla hyppimättä.

Varasin myös ensi kesän häämatkalle asunnon Nizzasta, jossa vietämme kaksi viikkoa. En oikein jaksaisi odottaa, ja samalla, yritän olla odottamatta, sillä en haluaisi sen olevan liian äkkiä ohi.
Täytynee myös hieman hillitä itseään, ettei musta tule kauheaa bridezillaa. Olen ehkä saanut Tyypin olemuksesta sellaisen kuvan, että vaara moiseen on olemassa.

Tässäpä nämä viime viikon sporttailut:

vko 4
ma 24.1. piloxing 55 min.
ti 25.1. crosstraining 55 min.
ke 26.1. hieroja
to 27.1. lepo
pe 28.1. laiskuus
la 29.1. laiskuus
su 30.1. bodycombat 55 min.

No comments: