Friday, February 26, 2010

Kato met' ollaan vaan

Jos VR suo, karautan napapiirille tänä iltana. Tosi tosi kivvaa. Siellä odottaa ystävä ja kera rautateillä matkustaa toinen. Voisiko mukavampaa olla.
Mukavaa oli myös viikolla, kun ystävä Helsingistä oli käymässä Oulussa, jopa yökylässä! Tiistaina oli mukava tulla töistä, kun tytöt olivat tehneet ihanaa parmigianaa.
Kaiken kaikkiaan melkoisen viehättävä viikko ollut alla, ja tästä se ei voi mennä huonommaksi. Pakkasenkin on luvattu laskevan, joten ei tarvitse jäätyä Rollossa pystyyn.

Keskiviikkona pyrimme kovasti katsomaan burleskia, mutta kanssamme samoilla linjoilla oli niin moni oululainen, että jäi sitten näkemättä. Kuten myös pick-up neitinä toiminut Elsa! Toiveissa on kuitenkin, että seurue saaapuisi kaupunkiimme toisenkin kerran.
(Tämä onnettomuushan ei kuitenkaan estänyt millään lailla minua valumasta ko. baariin esityksen jälkeen, ja viihtymästä siellä tovin jos toisenkin.)

Onneksi osani olisi voinut olla harmillisempi, vaikka olisin sisälle päässytkin. Nimittäin yhdet ystävämme eivät olleet nähneet esityksestä oikein mitään ja olivatkin sitä mieltä, että 45nen oli tilana tapahtumalle väärä. Ilmaan heitettiin ideoita paikasta, jossa katsomo olisi nouseva, jolloin näkyvyyskin olisi parempi. Voisikohan siihen sopia vaikka Rio?

No, nyt pakkaan loput kimpsut ja kampsut ja kiiruhdan pian junaan.

2 comments:

Anonymous said...

jep nelivitonen oli niin paska paikka tollaselle esitykselle. mä sentään pääsin sisälle asti mutten myöskään nähny, kun lavalla keikkuvien neitokaisten päät. :DDDDD hauskempaa oli seki että mun vieressä oli mua reilusti pidempi mies ja hänkään ei nähnyt mitään.

eli joo toivottavasti seuraavalla kerralla on parempi esiintymispaikka! :|

Elsa said...

Tosiaan, nukeen tulee muistaakseni 12.6. burleskia, mutta hieman erimoista. Mä luulen, ettei tää hype kauaa kestä, eikai enää mihinkään stand up keikoillekaan jonoteta...teatterityyppinen tila toimisi esityksiin, mutta itse diggailen siitä puolesta, et saa samalla kännätä :D