Sunday, January 25, 2009

Muutto on ohi

Vihdoin pääsimme siirtymää täältä

tähän
Uusi koti on aivan ihana! Se on keskellä kaupunkia ja sieltä on mahtavat näkymät. Suurin ihastukseni on lattia, jonka olemme saaneet jonkun toisen epäonnen kautta. Kaikissa muissa talon asunnoissa on muovimatot, mutta tässä edellistä edellinen asukas oli ollut omatoiminen ja vaihtanut lattian, maalannut ja kustomoinut olohuoneen seinän sekä maalannut makuuhuoneen seinän ja katon. Hän oli saanut siitä hyvästä häädön, mutta meille jäi lattia.

Onneksi makkarin seinä ja katto on sen jälkeen maalattu ruskeasta valkoiseksi ja olkkarin tummanharmaa maalattiin valkoiseksi. Koko alkuviikko meni asuntoa laittaessa, mutta nyt siellä alkaa olla aika kivan näköistä (joka ei tosin välity kuvasta, joka on otettu viikko sitten).

Työ ei ole ollut niin ahdistavaa, kuin aluksi pelkäsin. Uskon, että syynä on se, että olen saanut tehdä avustajana useita juttuja ja se on pitänyt kiireisenä niinä päivinä kun ei ole iltamoderointia. Onneksi, niin en ehdi ryhtyä angstailemaan kotona. Angstailuun kun löytyisi taas aihetta: viikon päästä loppuu sopimus, eikä tulevasta ole tietoa. Mahtavaa tämä pätkäläisen elämä. Tähän mennessä aina on käynyt hyvin, mutta ei sen varaan uskalla heittäytyä.

No comments: