Monday, April 26, 2010

Nappeja

Eilinen aamu alkoi kurjasti, eikä se siitä päivän mittaan kovin paljon paremmaksi muuttunut. Olen nimittäin joko nukkunut tai töissä kököttänyt tai jollakin muulla tavalla pilannut niskani. Viime yönä ei uni paljon tullut ja aamulla niskassa tuntui kuin olisi puukolla tökitty.

Niinpä siis lääkäriin ja sairaslomalapun kanssa kotia. Nyt olen netistä surffaillut keskusteluja lihasrelaksantin vaikutuksista, enkä ole vieläkään varma uskallanko koskea nappeihin. Mitä jos menen ihan sevon? Tyyppikin on Torniossa, niin sitten sekoilen täällä vain keskenäni. Hmmm....


Nappien lisäksi seuranani on suklaakakkua, joka syntyi kun lahjaksi pyydetystä suklaajuustokakusta jäi täytettä yli. Tämä on siis täyte vailla pohjaa. Siitä huolimatta taivaallista. Ohjeen löysin Virpin kautta joka oli tehnyt tätä toissa viikkoiseen blogimiittiin.

Seura on mitä parhainta. Nimittäin Seinfeldin neloskausi. Ainoa vika siinä on, että se loppuu kohta.


Iloa tuo myös toinen orkideani, joka näyttää ensimmäisen kerran ostamisensa jälkeen tekevän kukkia. Onhan se melkoinen ihme! Kukka kun on jo ainakin neljä vuotta vanha, ja kokenut välillä kovia.

3 comments:

Tiina said...

En tiedä mitä nuo toiset on, mutta Sirdaludeja olen syönyt eikä niistä nuppi mitenkään erityisen sekaisin mene. Nukahtaa kylläkin helposti, jos menee pitkäkseen tai jos yrittää touhuta jotain, niin motoriikka ja järjenjuoksu on vähän jähmeää.
Tietysti jokainen reagoi lääkkeisiin omalla tavallaan.

Nuori Nainen said...

Hyvä kuulla.Erehdyin googlailemaan sitä, niin törmäsin lukuisiin jalat alta ja seinään törmäily -kokemuksiin. Ja koska oon yksin kotona, niin tuntuisi hurjalta jos ei olisi mitään holttia. Varsinkin kun on luonteeltaan vähän vainoharhainen.

Nuo toiset ovat ihan vaan tulehduskipulääkkeitä.

Virpi said...

Otat vaikka puolikkaan napin jos pelottaa. Ja otat sen silleen että voit vaikka nukkua sen jälkeen tovin. Käsittääkseni lähinnä tosiaan voi iskeä se unetus ja velttous, mutta ehkä se olisi hyväksikin sulle nyt?

Kiva että suklaakaakkuresepti ilahduttaa, se täyte on kyllä ilman pohjaakin aivan parasta lohtuherkkua.

Paranemisia!