Monday, September 7, 2009

Lista

Tämä jumitus ei nyt näytä ottavan loppuakseen. Jopa blogien lukeminen on jäänyt vähemmälle huomiolle. Mikä ihme minua vaivaa?
Koska sen suurempaa inspistä ei ole, taidan listata tähän muutamia asioita. Listat on helppoja, ytimekkäitä ja suoraviivaisia. Tämä listausidea on napattu suoraan Kulutusjuhla blogista, jossa on tarkoitus kertoa kolmesta tavarasta tai palvelusta, jotka kokee itselleen tärkeiksi.

1. Silmälasit
Kun on likinäköä huimat -7 molemmissa silmissä, ovat rillit tärkein kapistukseni. Ne ovat viimeinen asia, jonka otan pois päästäni illalla ja ensimmäinen, johon tartun kun herään. Nykyisin käytän toki myös piilareita, mutta tarkoitus sama. Ilman tätä/näitä apuvälineitä olen yhtä aistia köyhempi.

2. Pyöräni
Kuljen pyörälläni kaikkialle. Tuskastun, jos jostain syystä lähden kävellen liikkelle, sillä samantien hermostun matkan hitauteen. Pyörällä pääsee nopeasti ja vaivattomasti paikasta toiseen, eikä se saastuta, eikä sen parkkeeraaminen vaadi erityisen paljon tilaa, aikaa taikka rahaa.
Unelmieni pyörä oli ruskea, huuto.netistä 25 eurolla ostettu nopea menopeli, joka törkeästi varastettiin kotini edestä muutama vuosi sitten. Kaipaan sitä edelleen.

Tätä viimeistä jouduin miettimään aika paljon. Lopulta päädyin kännykkään.

3. Kännykkä
Vaikka minua välillä ahdistaa se, kuinka riippuvainen minä olen tuosta laitteesta, se on vekotin, jota käytän jatkuvasti. Vanhempani ja 2/3 sisaruksistani asuvat Helsingissä. Äidin kanssa soittelemme päivittäin. Sisarusten ja ystävien kanssa lähetämme paljon (kuva)viestejä. Nyt kun Tyyppi on muuttanu viikoiksi Tornioon, olisin kamalan ikävissäni, ellen edes puhelimitse kykenisi olemaan häneen yhteydessä.
Siispä kunnon suomalaisena, valitsen listani hännänhuipuksi nokialaisen.

No comments: