Sunday, May 3, 2009

Langalla!

Vappu meni aika hulinaisesti ja hauskasti. Torstaina olin kuuteen asti töissä ja ystävä puoli yhdeksään. Mentiin sitten työpäivien päätteeksi kolmannen tyttösen kanssa Fransmanniin syömään. Ruoka oli jees, ainoastaan vähän liian suolaista. Loppu torstai sujuikin vauhdikkaasti ja perjantaina herättiin hyvissä ajoin perinteiselle Linnansaaren piknikille.

Eilinen ja tämä päivä onkin mennyt toipuessa. Ei sitä vanha enää jaksa. Eniten harmittaa eilinen auringonpaiste, joka meni täysin ohi sängyn pohjalla maatessa.

Voipuneen aika on kulunut kaikesta huolimatta nopeasti, sillä Tyyppi on saanut vihdoin mut koukutettua Langalla sarjaan. Tyyppi on katsonut ko. sarjan aikoinaan alusta loppuun ja nyt hänen äitinsä on miesystävänsä kanssa hurahtanut sarjaan. Saimme heiltä ensimmäisen tuotantokauden lainaan ja eilen piti hakea jo toinen, kun eka kahlattiin läpi viikossa.

Jos ei Baltimoren poliisiin väsymätön taistelu (kyseenalaisinkin keinoin) alamaailmaa vastaan ole tuttu, niin kehotan tutustumaan. Sen verran timanttisesta menosta on kysymys!






Erityisiä suokkareita on itse McNulty, Omar, Bubbles, Bunk ja Lester.

Kuvat täältä.

No comments: