Friday, December 5, 2008

Vuorossa perinteiset illaset

Tänään on vuorossa perinteiset itsenäisyyspäiväillaset (toim.huom. väärinkirjoitus tarkoitusellista). Illaset saivat alkunsa vuonna 2005, kun ystäväjoukolla tajusimme, että edellisenä päivänä tulee veronpalautukset ja seuraava päivä on vapaata. Siksipä päätimme kerrankin panostaa ja tehdä jotakin hienoa ja aikuista.

Valitsimme kaupungin vanhimman etnisen ravintolan ja varasimme pöydän jo hyvissä ajoin. Ravintola oli viehättävä, tytöt nätteinä ja pojat komeina. Koskaan en ollut syönyt niin kalliisti enkä hyvin (itse maksamana).
2006 vuorossa oli Sassi, jossa osa tilauksista tuli myöhässä ja fiilis vähän lopahti. Viime vuonna käytiin marokkolaisessa, joka oli hyvä, muttei erinomainen ja jotenkin muutenkin fiilis oli ehkä hiukan arkinen.

Syömisen jälkeen on aina vietetty pikkujouluja. Lahjoja on ostettu erilaisilla teemoilla. Tänä vuonna jokaisen pikkupaketin tulee olla itsetehty tai kirpparilta hankittu. Viime vuonna annettiin etunimen ensimmäisellä kirjaimella alkavia juttuja.


Tänä vuonna odotukset ovat korkealla. Mezzo on pieni ja ylellisen oloinen. Paljon olen kuullut kehuja. Paikka on pieni, niin kuin oli Zakuska, joka on tähän asti ollut lyömätön. Intiimiys luo voittamatonta tunnelmaa.

Töiden jälkeen siis vauhdilla kaupan kautta kotia, meikkien pesuun, imurointi, pikasuihku, puleeraus, meikkaus, hiukset, vaatteet, hermoilua Tyypille joka pääsee töistä k:18 ja varaus on 18.30 ja sitten jihaa! Kaikki ihanat taas yhdessä koos.

2 comments:

yusufyusuf said...

Nice blog...!

The Monster Look ©

Duussi said...

Kuulostaapa kivalta perinteeltä. Hauskaa iltaa, siis illasia :) teillekin!